Δώστε το κινητό σας τηλέφωνο για να ενημερώνεστε για τις βλάβες δικτύου, διακοπές υδροδότησης, ληξιπρόθεσμες οφειλές, κινήσεις λογαριασμού, κτλ εγγραφή

Ανάθεση υπηρεσιών ορκωτών ελεγκτών - λογιστών

Συγγραφέας admin Δημοσιεύτηκε

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ., έχοντας υπόψη :

  • Τις διατάξεις του άρθρου 18 του Ν.1069/80.
  • Τις διατάξεις της παρ.4 του άρθρου 8 του Ν.3919/2011.
  • Την υπ’ αριθμ. 83/2016 απόφαση του Δ.Σ. της Δ.Ε.Υ.Α.Λ.

Προβαίνει σε Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος  για την παροχή υπηρεσιών Ορκωτού Ελεγκτή Λογιστή με τους εξής όρους :

  1. Δικαιούχοι συμμετοχής θα είναι φυσικά ή νομικά πρόσωπα ή ενώσεις αυτών που λειτουργούν νόμιμα στην Ελλάδα, ως Ορκωτοί Ελεγκτές-Λογιστές εταιριών ή κοινοπραξιών.
  2. Αντικείμενο είναι η διενέργεια του τακτικού διαχειριστικού ελέγχου της χρήσεως 2015 της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, από δύο (2) Ορκωτούς Ελεγκτές-Λογιστές.
  3. Ο τόπος διενέργειας του ελέγχου είναι η έδρα της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας, Κ. Καραμανλή και Ζαφείρη 35 133 Λαμία.
  4. Το τελικό παραδοτέο αποτέλεσμα του ελέγχου, θα είναι η παράδοση έκθεσης του διαχειριστικού ελέγχου της χρήσεως 2015, υπογεγραμμένη από τους δύο (2) Ελεγκτές που θα διενεργήσουν τον διαχειριστικό έλεγχο.
  5. Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της δαπάνης ανέρχεται το ποσό των 10.000,00 € πλέον Φ.Π.Α. 2.300,00 € ήτοι συνολικού ποσού 12.300,00 €, για τον έλεγχο της χρήσεως 2015.
  6. Τα απαιτούμενα δικαιολογητικά που πρέπει να κατατεθούν είναι:
    • Αίτηση στην οποία οι ενδιαφερόμενες Εταιρίες ή Κοινοπραξίες θα αναφέρουν την πρόθεσή τους για συμμετοχή στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, καθώς και τα ονοματεπώνυμα και τους ΑΜ ΣΟΕΛ των δύο (2) Ορκωτών Λογιστών, που προτείνουν για τη διενέργεια του ελέγχου, οι οποίοι θα πρέπει να έχουν διετή τουλάχιστον εμπειρία σχετική με το αντικείμενο για το οποίο υποβάλλεται η αίτηση.
    • Οικονομική Προσφορά, (τιμή πλέον Φ.Π.Α. και συνολική αξία).
    • Βεβαιώσεις εργασιακής εμπειρίας ή και πρόσθετων επαγγελματικών δραστηριοτήτων. Η τήρηση των στοιχείων που αποστέλλονται θα είναι εμπιστευτική.
      Όλα τα παραπάνω δικαιολογητικά θα υποβληθούν μέσα σε σφραγισμένο φάκελο, με την ένδειξη «ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΘΕΣΗ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΟΡΚΩΤΟΥ ΛΟΓΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΤΗΝ Δ.Ε.Υ.Α.ΛΑΜΙΑΣ» , πάνω στον οποίο θα αναγράφονται τα στοιχεία της Ελεγκτικής Εταιρίας ή Κοινοπραξίας.
      Ο κλειστός φάκελος θα αποσταλεί ή θα κατατεθεί στη γραμματεία της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας στην Ταχυδρομική Διεύθυνση :Κ. Καραμανλή & Ζαφείρη, 35 133 ΛΑΜΙΑ, έως και την 16η Ιουνίου 2016, ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.00. Προσφορές που θα παραληφθούν μετά την παραπάνω προθεσμία θα θεωρηθούν εκπρόθεσμες και δεν θα ληφθούν υπόψη.
      Η τελική επιλογή θα γίνει ύστερα από αξιολόγηση των δικαιολογητικών και της οικονομικής προσφοράς , από την αρμόδια Επιτροπή αξιολόγησης.
  7. Το κριτήριο σύμφωνα με το οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας θα προτείνει στο Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας την ανάθεση του ελέγχου είναι της χαμηλότερης οικονομικής προσφοράς.
  8. Η απόφαση ανάθεσης του ελέγχου θα ληφθεί από τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας, σύμφωνα με τον νόμο.
  9. Η εργασία του παραπάνω ελέγχου θα παρασχεθεί εντός του 2016.
  10. Μετά την ανάθεση θα υπογραφεί σύμβαση ανάθεσης του ελέγχου με τον ανάδοχο και η πληρωμή θα γίνει αμέσως μετά την παράδοση στην Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας της έκθεσης του ελέγχου της  χρήσεως  2015 και της έκδοσης του σχετικού τιμολογίου.
Αρχεία: 
ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο anathesi_ypiresion_orkoton_elegkton-logiston.docx20.89 KB

Τελευταία άρθρα | περισσότερα...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης από έργα φυσικού αερίου, υπάρχει διακοπή νερού μεταξύ των οδών Χατζηδάκη, Βελουχιώτη, Δαμασκηνού και Καράγιωργα.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα Παρασκευή 8-3-2024, υπάρχει διακοπή στην οδό Υψηλάντου (Δυτικό τμήμα) και στις οδούς Καζούλη, Αντιγόνη και Ομήρου. Προβλέπεται επαναφορά περί της 13:00...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Σήμερα Τετάρτη 14/2/2024, λόγω βλάβης, υπάρχει διακοπή μεταξύ των οδών Υψηλάντου, Αγνώστου Στρατιώτου, Καραϊσκάκη και Μαυροδήμου. Υπολογίζεται επαναφορά υδροδότησης...

Πρόσκαιρη θολότητα του νερού

Λόγω ρυθμίσεων στο δίκτυο ύδρευσης του κέντρου της πόλης προκειμένου να μην γίνει πολύωρη διακοπή για την αποκατάσταση διαρροής σε τροφοδοτικό αγωγό οδού Δυοβουνιώτ...

Διακοπή Υδροδότησης

Λόγω βλάβης, υπάρχει διακοπή νερού στο παλαιό σχέδιο Ν. Μαγνησίας. Προβλέπεται αποκατάσταση υδροδότησης περί τις 15:00.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης αγωγού, θα γίνει διακοπή ύδρευσης από 14:00 έως 18:00 στις περιοχές μεταξύ των οδών Δαβάκη έως 25ης Μαρτίου, 25ης Μαρτίου από Λουκή Ακρίτα έως Σπύρου Με...

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης αγωγού, θα υπάρξει διακοπή νερού από τις 11:00πμ μέχρι 13:00μμ, στις οδούς: Ναυπάκτου έως Πηλίου και Σόλωνος έως Σωκράτους.

ΔΙΑΚΟΠΗ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ

Λόγω βλάβης αγωγού, θα γίνει διακοπή από τις 9πμ μέχρι τις 12μμ στην περιοχή Βράχα Σταυρού.

Στοιχεία επικοινωνίας

Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Α. Παπανδρέου και Τ. Ισαάκ

Λαμία, Φθιώτιδα

Τ.Κ. 35133

Τηλ. 22310 32950-1

info@deyalamias.gr

Newsletter

Εγγραφείτε στη λίστα ενημερωτικών δελτίων της Δ.Ε.Υ.Α. Λαμίας

Στατιστικά εργασιών

Εργασίες (από 01/01/2016): 4320

Έχουν ολοκληρωθεί: 4106

Δημοφιλέστερος τύπος εργασίας:
Βλάβη Αποχέτευσης (2461 εργασίες)